រាជធានីភ្នំពេញ៖ ក្នុងទិសដៅលើកកម្ពស់សុវត្ថិភាព និងសុខុមាលភាពរបស់អ្នកសិក្សា និងបុគ្គលិកអប់រំ ទប់ស្កាត់ការទទួលទានចំណេះអាហារមិនមានសុវត្ថិភាព គ្មានតុល្យភាព ខ្វះអនាម័យ ក្រសួងអប់រំ យុវជន និងកីឡា បានរៀបចំសិក្ខាសាលាស្ដីពីការលើកកម្ពស់ ការបរិភោគរបបអាហារ សុខភាព និងសកម្មភាពរាងកាយនៅតាមសាលារៀន ដើម្បីបង្កើនការគ្រប់គ្រង និងត្រួតពិនិត្យការលក់ដូរចំណីអាហារនៅតាមសាលារៀន និងចាត់វិធានការណ៍ទប់ស្កាត់ផ្សេងៗ។
កម្មវិធីនេះត្រូវបានរៀបចំឡើងក្រោមអធិបតីភាពលោកជំទាវ គឹម សេដ្ឋានី រដ្ឋលេខាធិការក្រសួងអប់រំ យុវជន និងកីឡា។
១៣ កញ្ញា ២០១៩ | កាំបូឌីយ៉ាណា